flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За результатами міжвузівської регіональної науково-методичної конференції

17 травня 2017, 08:44

16 травня 2017 року в Житомирському торговельно-економічному коледжі КНТЕУ відбулась міжвузівська регіональна науково-методична конференція «Модернізація змісту професійної освіти − умова підготовки компетентного фахівця нової формації».

Метою заходу став пошук шляхів вирішення проблеми підготовки сучасного фахівця, враховуючи  нові виклики сьогодення до професії юриста.

У заході взяли участь 76 науково-педагогічних працівників освітніх закладів,  в якості запрошених - начальник відділу організаційного забезпечення судового процесу  та роботи керівництва Житомирського апеляційного адміністративного суду А.В.Шакалов.

З вітальним словом та презентацією про історію створення торговельно- економічного коледжу виступив директор закладу Губарєв Григорій Леонідович.

 «Навчальний заклад має спонукати студентів до креативності, інноваційності, нешаблонного мислення, щоб на робочому місці не  доводилось молодому фахівцю вчитись з нуля. Основою всієї практики є самостійне виконання завдань.

Освіта -  фундамент реформ. Інновація повинна стати синонімом слова освіта. І коли відбудеться ця зміна світогляду, лише тоді ми станемо справді незалежною та успішною нацією », - зазначив учасник заходу А.В.Шакалов. 

Присутні погодились, що в комплексному підході до вирішення питання підготовки фахівця  необхідно виходити з його професійних компетенцій - теоретичних знань, практичних вмінь та відповідного ставлення до майбутнього фаху.

 

 

 

 

Прес-служба суду