flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь працівників суду в навчанні спеціалістів судової статистики

15 вересня 2017, 10:27

11-13 вересня 2017 року в Київському апеляційному адміністративному суді відбувся триденний курс підготовки спеціалістів судової статистики місцевих та апеляційних судів Вінницької, Житомирської, Київської, Черкаської і Чернігівської областей та міста Києва, який заплановано графіком підготовки працівників апаратів судів на 2017 рік, затвердженим Національною школою суддів України. 

Участь в навчанні взяв головний спеціаліст відділу аналітично-статистичної роботи Житомирського апеляційного адміністративного суду Остапчук Ігор.

Відповідно до плану навчань суддя Авдіївського міського суду Донецької області Панченко О.О. провела інтерактивну лекцію, щодо методики оптимізації робочого часу, побудови кар’єрного зростання та саморозвитку.

Також до уваги учасників було винесено порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до публічної інформації відповідно до Закону України “Про доступ до публічної інформації”, Закону України “Про звернення громадян”.

 

 

Представник Верховного суду України Комар О.В. розповіла про умови проходження служби в судах відповідно до Закону України “Про державну службу” в порівнянні з досвідом держслужби країн Європейського союзу. 

Під керівництвом начальника відділу судової статистики управління вивчення судової практики та судової статистики Вищого адміністративного суду України Олени Іванівни Тимченко, спеціалісти взяли участь у круглому столі та тему “Особливості практичної реалізації впровадження квартальної звітності в місцевих та апеляційних судах” та у практикумі на тему “Підготовка аналітичного огляду на підставі даних квартальної звітності суду”.

 

 

На завершення, слухачі курсів взяли участь в інтерактивній лекції, що проводилась головним науковим співробітником Національної школи суддів України  Ахтирською Н.М. на тему “Антикорупційне законодавство: міжнародні стандарти та їх запровадження в Україні. Виконання вимог Закону України “Про запобігання корупції”.

Насамкінець слухачі взяли участь в анкетуванні, поділилися враженнями від здобутих знань та отримали сертифікати НШСУ.