flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся семінар з практики застосування нового законодавства про держслужбу

11 грудня 2017, 13:05

8 грудня 2017 року на базі ТУ ДСА України в Житомирській області спільно з Міжрегіональним управлінням Нацдержслужби у Вінницькій, Житомирській та Хмельницькій областях відбувся семінар на тему «Практика застосування нового законодавства про державну службу».

Відкриваючи семінар, з вітальним словом до держслужбовців судових установ області виступив начальник територіального управління Державної судової адміністрації України в Житомирській області В.В.Морей.

Під час заходу розглядались такі питання як нові механізми оцінки службової діяльності держслужбовців та планування їх службової кар’єри; прийняття, проходження, припинення держслужби; порядок присвоєння рангів держслужбовців тощо.

Учасники заходу отримали відповіді на запитання, які їх цікавили щодо практичного застосування держслужби, обговорили порядок оцінювання результатів службової діяльності держслужбовців та обмінялись досвідом з повсякденних питань, а також отримали відзнаки напередодні професійного свята – Дня працівників суду. 

Від Житомирського апеляційного адміністративного суду участь у заході взяли керівник апарату суду Катерина Бузань, головний спеціаліст відділу по роботі з персоналом суду Олена Михайловська, та інспектор відділу по роботі з персоналом суду Вікторія Круглій.

 

Прес-служба суду