flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання голові Житомирського апеляційного адміністративного суду з Днем народження!

07 вересня 2017, 08:25

Шановна Катерино Сергіївно !

 

У день Вашого дня народження прийміть найщиріші вітання від суддів та працівників апарату Житомирського апеляційного адміністративного суду. 

 

Набутий досвід, мудрість, професіоналізм і далекоглядність дозволили Вам узяти на себе велику відповідальність за довірену державою справу і впевнено, послідовно втілювати її в життя. Саме під Вашим головуванням Житомирський апеляційний адміністративний суд вперше розпочав свою діяльність і ми цінуємо Ваші особисті зусилля, вкладені у його щоденну роботу. Найкращі якості голови суду, судді, високий професіоналізм, оптимізм, відданість справі, внутрішня сила, величезна працездатність, зваженість, висока порядність та уважне ставлення до людей викликає глибоку повагу до Вас з боку суддів та працівників апарату суду.

 

Тож зичимо Вам міцного здоров’я, невичерпної енергії, піднесеного настрою, щастя і добра. Нехай Вам повсякчас таланить на однодумців, колег, доброзичливих, порядних людей, які привноситимуть у Ваше життя яскраві, теплі події, множитимуть успіхи та додаватимуть сил.

Хай не зрадять витримка та сила духу, не вичерпуються джерела наснаги та оптимізму і завжди повниться сонячним теплом та достатком Ваша оселя.

 

З повагою,

судді та працівники апарату 

Житомирського апеляційного адміністративного суду