flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До відома учасників судового процесу!

02 квітня 2014, 15:55

Повідомляємо, що з 2013 року в Житомирському апеляційному адміністративному суді працює система відеоконференцзв’язку, яка забезпечуватиме роботу суду у режимі відеоконференції під час розгляду справ.

 Систему відеоконференцзв’язку встановлено на 7 поверсі будівлі суду у залі засідань № 733. 

Також інформуємо, що  ст. 122-1 КАС України, суд за власною ініціативою або за клопотанням сторони чи іншого учасника адміністративного процесу може постановити ухвалу про їх участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції. 

У клопотанні про участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції в обов’язковому порядку зазначається суд, в якому необхідно забезпечити її проведення. Таке клопотання може бути подано не пізніше, як за сім днів до дня проведення судового засідання, в якому відбуватиметься така участь. 

Звертаємо увагу на те, що учасники судового процесу можуть брати участь у процесуальних діях у режимі відеоконференції лише за наявності технічної можливості для її проведення у відповідних судах. 

Інформацію про суди, які забезпечені технічними засобами відеоконференцзв’язку, розміщується на офіційному веб—порталі судової влади України.                                                     

            Для участі у відеоконференції з Апеляційним судом, клопотання подається разом з апеляційною скаргою до канцелярії суду першої інстанції. 

 

Заразок клопотання про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції