flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Всеукраїнська акція «Змінимо довіру громадян до суду»

02 вересня 2014, 23:20

З 01 по 05 вересня 2014 року в Житомирському апеляційному адміністративному суді проводиться Всеукраїнська акція «Змінимо довіру громадян до суду», під час якої відбудеться анонімне опитування громадян – відвідувачів суду шляхом заповнення анкет.

 Дана акція проводиться Радою суддів України спільно з центром суддівських студій за підтримки Проекту Ради Європи «Посилення незалежності, ефективності та професіоналізму судової влади в Україні», метою якого є здійснення аналізу незалежності, неупередженості та доступності правосуддя в Україні.

Разом з тим, сподіваємося, що дане опитування сприятиме побудові діалогу між судом та суспільством задля покращення доступу до правосуддя, підвищення його прозорості та побудови довіри громадян до суду.

Це опитування є добровільним і покликане відобразити думки громадян щодо роботи суду. Дані анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій щодо вирішення проблемних питань і удосконалення діяльності судів, органів суддівського самоврядування та інших органів судової влади. Тому висловлюйтесь активніше і головне – щиро. Адже це робиться для Вас – відвідувачів суду!

Щоб стати учасником опитування, Ви можете отримати анкети для заповнення у приміщенні Житомирського апеляційного адміністративного суду.

У анкетах містяться запитання щодо організаційної та процесуальної діяльності суду, а також пропозиції оцінити:

 

-          зручність умов перебування громадян у суді;

-          повноту, якість та доступність інформації для відвідувачів суду;

-          ефективність організації роботи суду;

-          ставлення суддів та працівників апарату суду до відвідувачів. 

Також Вам запропоновано висловити свою думку стосовно того, чи був суд при розгляді справи незалежним, неупередженим та чи забезпечено справедливий судовий розгляд.

 

Запитувана інформація є цілком конфіденційною, і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.