flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Житомирському апеляційному адміністративному суді відбувся тематичний вечір «Моя ти рідна, Україно».

30 жовтня 2014, 17:04

Моя ти рiдна Україно,

На прапорi твоїм блакить,

Багата й сильная країна, 

Де жито в колосi шумить. 

 

Такими словами розпочався 24 жовтня 2014 року в Житомирському апеляційному адміністративному суді тематичний вечір «Моя ти рідна, Україно». 

Сьогодні,  на превеликий жаль, випало страшне випробовування – захищати рідну країну від страшного ворога.   Для нас - це перевірка на зрілість, на згуртованість, на єдність, на мужність, на патріотизм, на добро, на милосердя, на толерантність… 

Нині вже ніхто не сумнівається  у тому, що наш український народ вже швидко подолає ворога, відбудує зруйновані ним міста і села й зробить їх кращими, сучаснішими, ніж вони були, дійсно європейськими.  Але, на превеликий жаль, не загояться болючі рани - адже не повернути загиблих героїв, які віддали своє найдорожче – життя,  за волю, свободу та незалежність  рідної України.  Вони навіки залишатимуться в пам’яті вдячних потомків, але відбудова та розбудова незалежної країни на демократичних засадах, створення  сучасної, європейської, процвітаючої, щасливої держави покаже світові силу та міць українського народу. ми на увесь світ  пишатимемось, що ми - українці !!! 

Таким був лейтмотив свята. Силами працівників апарату був підготовлений невеличкий концерт, в ході якого лунали чудові поетичні рядки та мелодійні пісні про Вкраїну.

           У другій частині свята пройшов конкурс «Українська національна кухня», за участю конкурсантів, які презентували приготовані страви. На конкурс кулінари подавали : український борщ з пампушками, пироги з квасолею та часниковою підливою, деруни із шкварками, млинці  східні, шинку і ковбаси, квасолю з м’ясом,  сирну запіканку і ще багато іншої смакоти. Журі визначило переможців, яким були вручені дипломи та подарунки. На закінчення свята всі його учасники взяли участь у дегустації українських страв і висловили подяку за майстерність конкурсантам.