flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З наступаючим Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!

26 грудня 2014, 10:26

Дорогі друзі!!! 

Щиро вітаю Вас, Ваших рідних і близьких з наступаючим Новим 2015 роком та Різдвом Христовим!  

Рік, що минає, був нелегким — як для всієї країни, так і для кожного її громадянина зокрема. На нашу долю випали серйозні випробування: подолання непростих економічних, соціальних і політичних проблем, боротьба за утвердження принципу верховенства права, поваги до людської гідності, прав і свобод людини. Ми стали свідками та учасниками історично важливих подій, які вкотре засвідчили споконвічне прагнення українського народу жити вільно, мирно, єдиною родиною торувати тернисті шляхи й сягати найвищих вершин. 

     Новий рік і Різдво - традиційно родинні свята. Нехай вони стануть початком нового успішного року, який буде для нас таким же щедрим на добрі справи та здобутки. Нехай сьогодні звучать найкращі побажання, а новорічне диво стане частиною Вашого доброго настрою на увесь рік.

Нехай Різдвяна зоря об’єднає усіх нас - і тих, хто зустрічає ці свята в колі найближчих і найдорожчих людей, і тих, хто далеко від рідної домівки та благословляє наші помисли, слова і діла.

У цей день звідусіль з’їжджаються до рідної домівки рідні та близькі, навстіж відчинені ворота кожної оселі в очікуванні добра, щастя, міцного здоров’я, оберегом горять на святковому столі вогні - так було з прадавніх часів і буде завжди, поки живуть у серці почуття великої родини, любові до ближнього, єднання і злагоди.  

Тож хай об'єднаються в році новому всі добрі починання і звершення заради майбуття нашої держави! Міцного Вам здоров’я, достатку, сімейного благополуччя, тепла та любові у душах і серцях! Миру і Божої благодаті в кожен наш дім! 

 

З повагою,

голова Житомирського апеляційного

адміністративного суду                                                                                    К.Франовська