flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітання з річницею суду

17 січня 2015, 15:25

З Йорданською святою водою!

Щоб Ісус, що охрестився,

Завжди за вас в потребі заступився,

За весь ваш рід і за родину,

за нашу неньку Україну.

Щоб гості з’їхались бажані, 

Христос хрестився у Йордані!

 

Сьогодні ми з усім православним світом відзначаємо велике християнське свято — Богоявлення Господнє, яке в народі називають Водохреща. Це одне з найрадісніших зимових свят українського народу.

Цього дня на спомин про хрещення Ісуса Христа у водах Йорданських у православних та греко-католицьких храмах відбуваються святкові богослужіння, а потім хрестом і молитвою освячують найближчі річки, озера та криниці. З цього часу вода в них стає цілющою і цілий рік дарує людям здоров’я й наснагу, захищає від лиха, наповнює життєдайною енергією.

З давніх-давен свято Водохреща було для українського народу джерелом світлої радості, очищення душі, зміцнення віри в перемогу добра і сподівань на краще майбутнє.

В день, коли весь християнський люд святкує одне з найбільших свят Богоявлення Господнє, виповнюється 4 роки від дня створення Житомирського апеляційного адміністративного суду.

Складні виникли сьогодення, як ніколи загострено актуалізують питання загальної дотриманості законності, покладають на нас особливу відповідальність за долю країни, за зміцнення авторитету судів та довіри суспільства до судової влади, вимагають самовідданості й мужності, глибоких фахових знань, людяності.

Від мудрості й виваженості наших судових рішень залежить не лише віра людей у справедливе правосуддя та верховенство права, а й стабільність у державі та суспільстві.

Тож з нагоди 4 –ї річниці створення Житомирського апеляційного адміністративного суду бажаю всім вам міцного здоров’я, творчої наснаги на довгі роки життя, злагоди і миру, родинного тепла, благополуччя, впевненості, що наша співпраця завжди приноситиме великі успіхи у благородній справі для процвітання суверенної України.

Нехай людська шана стане подякою вам за плідну працю, неупередженість і чесність.  

 

З щирою повагою 

 Голова суду                                                                           К.Франовська