flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

6 серпня 2015 року група відповідальних працівників апарату Житомирського апеляційного адміністративного суду відвідали Вінницький апеляційний адміністративний суд

10 серпня 2015, 13:58

Візит до ВААС, в якому взяли участь керівник апарату Бузань К.П., начальник статистично-аналітичного відділу  Никончук П.М., помічник судді Збаражський А.М. та прес-секретар Савіцька Л.М., відбувся у рамках запланованих  ЖААС заходів щодо відновлення довіри  до правосуддя в державі.

Колеги-вінничани люб’язно поділились досвідом, надали вичерпні відповіді на запитання, продемонстрували пілотний проект оновленого сайту ВААС, провели екскурсію в приміщеннях суду.

Участь у подібних заходах має стратегічне значення, оскільки сприяє отриманню нових знань для покращення організації роботи суду, допомагає віднайти нові шляхи обрання більш оптимального та ефективного підходу до вирішення організаційних питань в галузі судочинства, а також визначити порядок взаємодії суду, громадськості із засобами  масової інформації, окресливши  пріоритети  подальшого співробітництва.

Додаткову інформацію Ви можете отримати на веб-сайті ВААС.