flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Житомирського апеляційного адміністративного суду привітав суддю Мацького Є.М. з очікуваним поверненням із зони АТО

12 серпня 2015, 13:25

11 серпня 2015 року колектив Житомирського апеляційного адміністративного суду радісно зустрічав свого працівника – суддю ЖААС Євгена  Мацького, який перебував у зоні антитерористичної операції.

 У своєму вітальному слові голова суду Франовська К.С. висловила вдячність за те, що з честю і гордістю Євген Миколайович виконав свій військовий і громадський обов’язок, залишився вірним присязі та українському народові.

Керівник суду наголосила, що весь колектив гордий тим, що у лавах української армії служать віддані патріоти, борці за єдність і цілісність держави.

У відповідь Є.М. Мацький  подякував за вітальні слова і сказав, що кожна людина має пам’ятати, що окрім прав, вона має ще й обов’язки, одним з таких є військовий обов’язок – захищати свою Батьківщину, свій народ.

Вітаючи з поверненням Мацького Є.М., колектив суду бажає всім своїм працівникам, які в даний час гідно несуть службу в армії, а саме: головним спеціалістам суду Воронецькому Т.Р. та Завальнюку Ю.В., помічникам суддів  Дмитренку В.В. та Власенку М.В., інспектору Корнійчуку І.В. швидкого повернення. 

Миру нам всім і незалежності!