flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

За результатами інформаційної відкритості веб-сайтів судів 2016 року

01 червня 2017, 16:50

 

31 травня 2017 року в Києві відбулась презентація результатів моніторингу інформаційної відкритості веб-сайтів судів за 2016 рік.

Захід організовано громадською організацією «Інститут розвитку регіональної преси» за сприяння проекту Ради Європи «Підтримка впровадженню судової реформи в Україні».

Мета моніторингу − визначення кількісних та якісних характеристик поточного рівня інформаційної відкритості відповідно до вимог чинного законодавства України з питань оприлюднення в мережі Інтернет інформації про діяльність судів та  забезпечення громадян поточною інформацією про судові справи.

 

По завершенню презентації оголошено рейтинг інформаційної відкритості веб-сайтів судів, згідно якого Житомирський апеляційний адміністративний суд займає 15-те місце серед інших 47 судів України, рівень відкритості якого порівняно з 2015 роком у 2016 році зріс на 3,57 %.

Також протягом заходу було представлено рекомендації щодо наповнення веб-сайтів судів необхідною для громадян інформацією та отримані відповіді на запитання учасників заходу стосовно наповнення інформацією веб-сайтів судів. 

На запрошення від Житомирського апеляційного адміністративного суду в заході взяли участь - керівник апарату суду Катерина Бузань та прес-секретар суду                      Леся Савіцька.

 

  

  

 

Прес-служба суду