flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Києві завершився курс навчання для прес-секретарів

26 вересня 2017, 09:46

З 18 по 22 вересня 2017 року Національною школою суддів України згідно з графіком підготовки працівників апаратів судів та підвищення рівня їх кваліфікації проводилась підготовка спеціалістів із забезпечення зв’язків зі ЗМІ місцевих та апеляційних судів.

Участь в п’ятиденному навчальному курсі взяла головний спеціаліст із забезпечення зв’язків зі ЗМІ відділу організаційного забезпечення судового процесу та роботи керівництва суду Кордон Леся.

Учасники заходу ознайомились з оцінкою засобів масової інформації в рішеннях Європейського суду з прав людини, політикою управління конфліктами інтересів у розумінні Закону України «Про запобігання корупції», способами взаємодії зі ЗМІ, а також набули навичок спілкування з журналістами та громадськістю в умовах кризи.

Тренуванням прес-секретарів займались такі відомі журналісти юридичних видань та керівників структурних одиниць вищих органів судової влади як Катерина Бєляєва та Катерина Вороненко, голова Комітету з питань комунікації РСУ, кандидат юридичних наук Олександр Сасевич, суддя–спікер господарського суду Харківської області Тетяна Суярко та інші. 

Під час занять під керівництвом начальника управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату ВРП Оксани Лисенко слухачі обговорили дії прес-секретаря у типових і нестандартних ситуаціях, що мають місце в судах, поділилися досвідом з колегами та,  отримавши нові знання та навички, подалися впроваджувати набуте на місцях.

 


 

  

Прес-служба суду