flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбувся семінар за участі представника Управління ДСНС України в Житомирській області

19 жовтня 2017, 16:50

19 жовтня 2017 року в суді за участі представника Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області відбувся семінар на тему: «Попередження надзвичайних подій у побуті та під час перебування на вулиці».

Мета заходу – ознайомити працівників апарату суду з видами надзвичайних ситуацій  та убезпечити в непередбачених обставинах, які можуть виникнути з працівниками в побуті та на вулиці.

Модератором заходу виступила заступник начальника відділу організаційного забезпечення судового процесу та роботи керівництва суду Наталя Примак.

Провідний фахівець відділу агітаційно-пропагандистської роботи центру забезпечення діяльності Управління ДСНС України у Житомирській області капітан служби з цивільного захисту Мельник Я.В. охоче поділився набутим досвідом  рятування людей в різних обставинах, що виникають під час службової діяльності, та ознайомив працівників апарату суду зі зведеннями по Житомирській області з останніх надзвичайних подій.  Також було наголошено на безпечному використанні обігрівачів в осінньо-зимовий період.

Особлива увага з наведенням яскравих прикладів зверталась з приводу знаходження людьми на земельних ділянках вибухових предметів та на заходи безпеки в подібних ситуаціях. 

Вдячні за зустріч та обговорення життєво значущих питань, працівники суду сподіваються на подальші зустрічі на спільних семінарах з представниками УДНС України в Житомирській області.

 

    

Прес-служба суду