flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Робочий візит судді на схід країни

29 червня 2017, 12:13

Як повідомлялось раніше, 26 червня 2017 року представник Ради суддів України, суддя ЖААС  Богдан Моніч взяв участь у нараді «Нагальні питання роботи суду в умовах переміщення та проведення АТО» в м. Сєвєродонецьк Луганської області.

Робочий візит судді разом з Головою ДСА України З. Холоднюком,  Головою ВРП  І. Бенедисюком, Головою ВАСУ О. Нечитайлом та ін. не обмежився лише участю в нараді та урочистим відкриттям нового приміщення Валківського районного суду Харківської області 27.06.2017  – його учасники відвідали Донецький апеляційний адміністративний суд.

У м.Сєвєродонецьку було відкрито оновлену будівлю Луганського окружного адміністративного суду, в апеляційному суді Луганської області проведено робочу нараду з суддями та працівниками загальних судів Луганської області. На нарадах особлива увага зверталась на актуальні проблеми та нагальні питання здійснення судочинства в умовах АТО та можливість їх подальшого вирішення, питання організації роботи та фінансового забезпечення діяльності системи правосуддя

Під час нарад заступник голови Ради суддів України Богдан Моніч наголосив, що пріоритетними завданнями діяльності Ради суддів залишаються такі напрямки як комунікація, етика та врегулювання конфлікту інтересів, організаційні питання роботи суддів. Зазначив, що за ініціативи Ради суддів України проведено цілий ряд тренінгів, в тому числі для суддів Луганської та Донецької областей. Також заплановано проведення чергових тренінгів для прес-секретарів судів Луганської та  Донецької областей восени 2017 року. 

Зупинившись на питаннях щодо врегулювання конфлікту інтересів у діяльності суддів, Богдан Моніч підкреслив, що ці питання віднесені саме до  компетенції Ради суддів України. Також відзначив, що організація роботи судів є одним з пріоритетних напрямків  у найближчій перспективі. Мета такої діяльності - щоб кожен суддя, кожен працівник суду зрозумів, що якість надання судових послуг є пріоритетним завданням кожного суду.

 

 

Прес-служба суду