flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Зустріч зі студентами-правниками з нагоди професійного свята

11 жовтня 2017, 10:25

10 жовтня 2017 року представники суду зустрілись зі студентами Житомирського торговельно-економічного коледжу, щоб поспілкуватись та привітати один одного в рамках відзначення професійного свята - Дня юриста.

Зустріч організовано навчальним закладом в рамках відзначення з нагоди професійного свята –  Дня юриста та виховної години, на яку було запрошено представників юридичної спільноти Житомира.

З вітальним словом виступили представники різних державних юридичних установ – Головного територіального управління юстиції в Житомирській області, центру з надання вторинної безоплатної допомоги та інщі.

Від Житомирського апеляційного адміністративного суду участь в зустрічі взяли заступник керівника апарату суду А.Збаражський та головний спеціаліст із забезпечення зв’язків зі ЗМІ  Л.Кордон.

З промовою та найкращими побажаннями з нагоди професійного свята  виступив заступник керівника апарату суду Артем Збаражський.

Зі свого боку, директор навчального закладу Губарєв Г.Л.  охоче підтримав пропозицію Артема Миколайовича провести конкурс в суді на найкращий малюнок студента-правника «Чого ми не хочемо бачити в майбутньому», результати якого підсумують на початку грудня 2017 року. Також Григорій Леонідович висловив побажання в майбутньому проводити більше спільних творчих заходів зі студентством.

Учасники заходу обговорювали важливість і необхідність подібних зустрічей, подякували за цікаву промову та змістовне спілкування, а також  поділились мрією  –   виступити вільними слухачами  в залі судового засідання під час розгляду адміністративної справи, після чого отримали таке запрошення до Дня відкритих дверей, який планується провести в рамках тижня права в суді.

Захід закінчився дружнім студентським міні-флешмобом.

 

  

Прес-служба суду