flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вітаємо з призначенням на посаду судді Верховного Суду

14 листопада 2017, 10:56

Указом Президента України від 10 листопада 2017 року суддею Верховного Суду призначено суддю Житомирського апеляційного адміністративного суду, кандидата юридичних наук  Анну Юріївну Бучик.

Анна Юріївна розпочала свою кар’єру з 16 років, працюючи секретарем судового засідання, консультантом, помічником судді. В 2002 році отримала кваліфікацію юриста в Національній юридичній академії імені Ярослава Мудрого.

В 2005 році Указом Президента України була призначена суддею Богунського районного суду м. Житомира, а в 2011 році – суддею Житомирського апеляційного адміністративного суду.

В 2013 році Анна Юріївна отримала диплом кандидата юридичних наук, захистила дисертацію на тему «Організаційно-правове забезпечення вирішення податкових спорів в Україні».

Беручи участь в реформуванні судової системи України, Анна Юріївна вирішила спробувати свої сили у конкурсі на посаду судді Верховного Суду та розширити свої професійні горизонти. Суддя набрала 803 бали та зайняла 2-гу позицію в рейтингу на посаду судді Касаційного адміністративного суду.

Колектив суду пишається здобутками колеги і вітає Анну Юрїівну. 

Ми переконані, що Анна Юріївна у складі нового Верховного Суду докладе всіх зусиль для торжества в державі верховенства права та відновлення довіри громадян до суду.