flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ПРЕС-РЕЛІЗ: ЖААС підтримав рішення суду першої інстанції щодо пасажирських перевезень у м. Житомирі

25 січня 2018, 10:03

Постановою Корольовського районного суду м. Житомира від 16.08.2017 позов Товариства з додатковою відповідальністю “Житомирське АТП-11827” задоволено частково, а саме: визнано протиправною бездіяльність Управління транспорту та зв'язку Житомирської міської ради як організатора пасажирських перевезень щодо відмови Товариству з додатковою відповідальністю “Житомирське АТП-11827” у визначенні видів та обсягів пільгових перевезень пасажирів, порядку та розміру компенсаційних витрат автомобільного перевізника внаслідок перевезення пільгових пасажирів і механізм їх виплати; а також зобов'язано Управління транспорту та зв'язку Житомирської міської ради, як організатора пасажирських перевезень у м. Житомирі, визначити види та обсяги пільгових перевезень пасажирів, порядок та розмір компенсаційних витрат автомобільного перевізника внаслідок перевезення пільгових пасажирів і механізм їх виплати.

Не погодившись з прийнятим судовим рішенням, Управління транспорту і зв'язку Житомирської міської ради подало до Житомирського апеляційного адміністративного суду апеляційну скаргу, в якій порушувалось питання скасування постанови та відмови у позові.

За результатами апеляційного розгляду у відкритому судовому засіданні суд апеляційної інстанції дійшов висновку про законність та обґрунтованість рішення суду першої інстанції і залишив його без змін.  

 

Прес-служба суду