flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про стан виконання Житомирським апеляційним адміністративним судом Закону України «Про доступ до публічної інформації» у I півріччі 2018 року.

11 липня 2018, 10:47

Протягом першого півріччя 2018 року до Житомирського апеляційного адміністративного суду надійшло 14 запитів на отримання публічної інформації проти 13-и запитів за аналогічний період 2017 року.

Більшість запитів надіслано електронною поштою (8 з 14). Від фізичних осіб надійшло 9 запитів (у тому числі один колективний), 3 з них надіслані суду Державною судовою адміністрацією України, як належному розпоряднику інформації, відповідно до вимог частини третьої статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації». Від представників засобів масової інформації надійшло 4 запити, 2 з яких теж надіслані через Державну судову адміністрацію України. 1 запит надіслали представники громадської організації.

Запитувачі інформації зверталися до суду з проханням надати дані про:

- організацію роботи суду, зокрема, про належність приміщення суду до режимних об’єктів та наявність правил  пропускного режиму в суді - 1;

- кількість працюючих суддів та працівників апарату суду, їх біографічні відомості, дані про заробітну плату тощо – 9;

- порядок надіслання судових рішень,склад колегії суддів для розгляду справи - 4.

Відповіді на запити надані у письмовій формі та у строк, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації». Порядок надання відповіді дотримано.

Фактів відмови у наданні відповіді на запити не допускалось.

Протягом першого півріччя 2018 року працівниками апарату суду засобами зв’язку надавалась інформація про стадії розгляду справ за апеляційними скаргами, результати розгляду справ, порядок оскарження судових рішень, графік і порядок прийому громадян, в тому числі керівництвом суду. Зареєстровано 932 випадки надання даної інформації.

 

Статистично-аналітичний відділ