flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Привітання з нагоди другої річниці початку процесуальної діяльності ЖААС

17 січня 2013, 08:47

Шановні судді та працівники аппарату суду!

Прийміть щирі вітання з нагоди другої річниці початку процесуальної діяльності Житомирського апеляційного адміністративного суду!

          Адміністративна юстиція виконує особливу роль у розбудові нашої держави як правової, в якій людина, її права та свободи визнаються найвищими цінностями та визначають зміст і спрямованість її діяльності.

Із початком діяльності Житомирського апеляційного адміністративного суду завершено створення повноцінної системи адміністративних судів в Україні, що на сьогодні дає можливість в повній мірі реалізувати конституційну гарантію щодо права кожного на оскарження в суді рішень, дій чи бездіяльності органів державної влади, органів місцевого самоврядування, їх посадових і службових осіб, та забезпечувати захист порушеного права у відносинах особи та держави.

Професіоналізм, компетентність та віддана праця суддів та працівників апрату суду забезпечили швидке і потужне становлення суду, досягнення хороших результатів в роботі.

На знак цього бажаю всім суддям та працівникам апарату суду творчої наснаги, невичерпної енергії, натхнення, мудрості та подальшої плідної праці на благо нашої держави.

Міцного здоров’я та благополуччя вам і вашим родинам!

 З щирою повагою

 Голова суду                                                              Катерина Франовська