flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Семінар з питань застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини

08 липня 2013, 10:13

Координатором проектів ОБСЄ в Україні спільно з Вищим адміністративним судом у рамках проекту «Сприяння єдності судової практики адміністративних судів України» у м.Житомирі буде проведено з 8 по 9 липня 2013 року семінар з питань застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини.

У заході братимуть участь судді Житомирського апеляційного адміністративного суду, Житомирського окружного адміністративного суду, Рівненського окружного адміністративного суду, помічники суддів.

Тренерами семінару є судді Вищого адміністративного суду України Гашицький Олександр Васильович, Житомирського апеляційного адміністративного суду Шевчук Світлана Михайлівна та експерт проекту Twinning: суддя Верховного адміністративного суду Литви Віргіліус Валанчус.

Також планується підвести підсумки роботи апеляційного адміністративного суду та адміністративних судів апеляційного округу у І півріччі 2013 року.