flag Судова влада України

В ході реформування судової системи цей суд припинив роботу

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Участь у флешмобі до Дня захисту дітей

04 червня 2018, 12:30

Щорічно 1 червня в державі відзначається Міжнародний день захисту дітей.

У цей день влаштовуються різні розважальні заходи для дітей - конкурси з подарунками, концерти, всілякі виставкові та пізнавальні заходи тощо.

Не став виключенням і цьогорічний флешмоб, що відбувся 1 червня 2018 року серед школярів м.Житомира на майданчику мальовничого міського Шодуарівського парку.

Розпочали флешмоб п’ятикласники загальноосвітньої спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 16 м. Житомира разом з прес-секретарем суду Л.Кордон, яка була запрошена школою до участі в рамках  прямих зв’язків з громадськістю.

Спілкуючись з дітьми уже не вперше, прес-секретар  танцювала та брала участь в дитячих юридичних квестах, підтримувала присутніх у донесенні меседжу до суспільства щодо захисту  прав і свобод дітей, адже своїм блискавичним зібранням саме в «дитячий день» школярі намагались привернути увагу суспільства до визнання своїх прав та сприяння дорослими їх здійсненню.

Символічно, що діти на свято одягли вишиванки та демонстрували присутнім державний прапор України, подаючи приклад іншим школам щодо участі у заході.

День захисту дітей резонував в багатьох школах міста, а отже, свято вдалося.

 

 

 

Прес-служба суду